EyebrowLab Academy

Current Status
Not Enrolled
Price
€395.00
Get Started
This course is currently closed

DE BASIS - STREKKEN, DIEPTE EN PRINCIPES

In dit niveau bespreken we de basisprincipes van machinale hairstrokes, de soorten hairstrokes die in Feather Brows worden gebruikt en de basisbewegingen die nodig zijn om dit soort hairstrokes uit te voeren. Voordat u zich op het gebied van patronen begeeft, is het absoluut noodzakelijk dat u de basistypes van haarstreken begrijpt en de handbewegingen die nodig zijn om deze te creëren.

The 3 punten strekken

Deze rektechniek houdt de huid strak, waardoor de naald goed in de huid kan dringen en er dus beter uitziet.

Tijdens het uitvoeren van de behandeling moet de huid op drie punten worden uitgerekt, waarbij de huid in drie tegengestelde richtingen wordt getrokken. De hand die de machine vasthoudt, moet met de pinkvinger de huid naar buiten trekken.

• Hairstrokes en shading worden uitgevoerd in het midden van de 3-way stretch.

• De vingers moeten worden aangepast terwijl u naar verschillende delen van het voorhoofd beweegt.

• Zorg ervoor dat u het wenkbrauwbot gebruikt in plaats van zacht oogweefsel ter ondersteuning van uw stretch.

Houd uw PMU-pen vast en lichaamspositionering

• Houd uw machine laag op uw greep, dichter bij de naald. U verliest de controle als u uw hand te hoog op de machine houdt.

• Gebruik de juiste stabilisatietechnieken voor het soort werk dat u doet.

• Houd uw elleboog naar uw lichaam gericht. Dit helpt bij de stabilisatie en helpt je zo preciezere hairstrokes en resultaten te creëren.
preciezere hairstrokes en resultaten.

• Het gebruik van een zadelzit kan helpen bij uw houding.

Houd uw PMU-pen vast voor hairstokes

Het is niet nodig om uw pink helemaal naar buiten te hebben, zoals bij schaduw, bij hairstrokes. In plaats daarvan zal uw pink zich onder uw hand bevinden en uw hand lichtjes omhoog tillen, waardoor op die manier stabilisatie ontstaat. Het vasthouden van uw machine voor hairstrokes lijkt sterk op het vasthouden van eetstokjes.

Houd uw PMU-pen vast voor schaduw

Bij het beschaduwen is het belangrijk dat u de machine niet te strak vasthoudt, maar losjes vasthoudt terwijl u met uw wijsvinger “rijdt”. Je pink moet uit zijn voor stabilisatie.

DIEPTE

De juiste diepte is geen maatstaf van millimeters. Je weet pas precies op welke diepte je moet werken zodra je je eerste hairstroke maakt, maar deze diepte zal veranderen afhankelijk van het deel van de wenkbrauw waar je aan werkt.
U weet op welke diepte u zich bevindt op basis van hoe het pigment er in de huid uitziet, hoe het aanvoelt tijdens het implanteren van het pigment en hoe de huid reageert op uw werkzaamheden in de huid. Besteed speciale aandacht aan omgekeerde trillingen en capillaire respons in de huid. Zonder consistente diepte zul je ofwel migratie krijgen als de diepte te diep is, of omgekeerd zal je werk volledig verdwijnen als je te oppervlakkig werkt. Inconsistente diepte binnen een enkele hairstroke zal resulteren in fragmentarisch genezen resultaten.

DIEPTE OP HET LATEX

1. Hairstroke met taps toelopende uiteinden en goede verzadiging

2. De hairstroke is te oppervlakkig en de diepte is inconsistent

3. Goede verzadiging, maar loopt niet voldoende taps toe

4. Inconsistente diepte. De tweede pass was onnauwkeurig, waardoor een dubbel slageffect ontstond.

Hoe weet u of uw werk te diep in de huid zit?

Als er te diep in de huid wordt gewerkt, zal de kleur daar onmiddellijk donker worden. Het pigment ziet er asgrauw uit en ziet er nog koeler uit zodra het genezen is. Het pigment verspreidt zich en blijft niet op de plek waar het is geïmplanteerd. Dit is een teken van pigment dat dieper in de huidlaag van de huid is doorgedrongen. Als u heel diep in de huidlaag doordringt, voelt u een terugkaatsend effect. Dit moet koste wat het kost worden vermeden. Houd er rekening mee dat de dikte van de huid per cliënt varieert. Een volwassen cliënt zal een dunnere huid hebben. Het is veel gemakkelijker om dieper te gaan als de cliënt een dunne of rijpere huid heeft. Het is altijd beter om oppervlakkig te werken dan te diep te werken. Als u het niet zeker weet, test dan uw diepte in het middengedeelte van de wenkbrauw, waar deze verborgen kan zijn door wenkbrauwhaar en waar de huid niet zo dun is.
Wees voorzichtig bij het werken rond het wenkbrauwbot en de staart als de wenkbrauw dunner is in vergelijking met de wenkbrauwkop. Gebruik in deze gebieden een lichtere druk en werk omhoog richting de haarlijn.

JUISTE DIEPTE

1. Redelijke verzadiging, maar hairstroke wiebelt door een onvaste hand. Zou resulteren in een wiebelig genezen beroerte in de huid.
2. Inconsistente diepte, wiebelige en dubbele lijnen. Zou resulteren in een fragmentarisch en inconsistent genezen beroerte in de huid.
3. Onnauwkeurige tweede doorgang waardoor dubbele lijnen ontstaan. Zou resulteren in een wazig genezen beroerte in de huid.
4. Wiebelende hairstroke, betere machinecontrole nodig. Er is een vastere hand nodig. Zou resulteren in een wankele, inconsistente beroerte die in de huid geneest.
5. Zeer diepe hairstroke. Uitgeblazen, zoals te zien aan de schaduw rond de lijn. Zou resulteren in een zeer dikke gemigreerde beroerte in de huid.
6. Zeer oppervlakkige hairstroke. Weinig kleuruitbetaling. Te weinig druk en zeer lichthandig. Zou resulteren in geen retentie in de huid.

Hoe weet u of uw werk te oppervlakkig is?

U zult een lichte trillingsverandering voelen wanneer u zich op de juiste diepte bevindt, ook wel een omgekeerde trilling genoemd. Dit is een moeilijk gevoel om via tekst te vertalen, maar het zal anders aanvoelen dan alleen de vibratie van een machine. Let echt op het gevoel dat je krijgt als je aan het werk bent. Bedenk dat wanneer je dieper in de huid gaat, dit verschil in millimeters is. De huid is erg dun, de opperhuid is slechts ongeveer zo breed als een rozenblaadje. Maar zelfs dit varieert van persoon tot persoon en ook van het gebied van de wenkbrauw waaraan u werkt.
Dit is vooral belangrijk als u met scherpe hairstrokes werkt. Als je op de juiste diepte zit, zul je een goed kleurbehoud hebben zodra je het wegveegt. Het is normaal dat u bij elke hairstroke meerdere bewegingen moet maken om de kleurverzadiging echt op te bouwen, maar u zou elke hairstroke na uw eerste passage moeten zien. Het is belangrijk om de juiste diepte te oefenen, zodat u uw skelet en de vorm van uw voorhoofd kunt behouden nadat u de huid hebt afgeveegd. Onthoud dat hoe minder passages, hoe minder trauma, wat neerkomt op beter genezen resultaten.
In uw genezen resultaten:
Als u op een inconsistente diepte werkt en uw hand en apparaat lichtjes op en neer bewegen langs de lengte van elke hairstroke, zult u merken dat uw genezen resultaten dit zullen weerspiegelen. Daarom is het erg belangrijk om voortdurend op latex te oefenen en een vaste hand te hebben. Uw diepte moet consistent en stabiel zijn over de gehele lengte van de hairstroke, afgezien van het in- en uitstappunt dat in verschillende mate naar binnen en naar buiten loopt, afhankelijk van de look die u wenst te bereiken.

Probleemoplossen

Als de pigmentimplantatie er in sommige delen van de haarstreken vlekkerig uitziet, betekent dit dat u tijdens de streek met een inconsistente diepte in en uit de huid dompelt. De ene huid neemt het pigment gemakkelijker op dan de andere. En soms is het niet voorspelbaar vanuit het huidtype dat de cliënt heeft. We zullen meer over dit onderwerp praten op niveau 15.

Wat kan uw inktstroom blokkeren?

Verkeerde naald hangt (lengte):
Als het pigment niet goed uit uw patroon stroomt, controleer dan eerst de naaldhang (lengte) en pas deze aan. Als het pigment niet goed stroomt, blokkeert het de pigmentimplantatie. Als er niet genoeg pigment uit de patroonpunt komt, laat de naald dan iets korter hangen (lengte).

Spoelbeker:
Uw naaldcartridge is mogelijk verstopt. Zorg ervoor dat u tijdens de procedure regelmatig een spoelbeker gebruikt.
– Hoe gebruik je een spoelbeker: Vul een kopje van 1⁄2 ounce met water en groene zeep. Houd alleen het uiteinde van de patroon in de vloeistof terwijl de machine draait. Haal na een paar seconden de punt van de patroon uit de beker en plaats deze, terwijl hij stilstaat, op gaas of een doekje. Dit zal helpen overtollig pigment te verwijderen.

Probeer de volgende dingen voor een betere pigmentimplantatie

• Werk met een vloeiende beweging en blijf altijd evenwijdig aan de huid, in een hoek van 90 graden, zodat uw handstuk niet naar een van beide kanten leunt.

• Zorg ervoor dat uw hand tijdens het werken niet met de naald in en uit de huid steekt. Deze beweging van te diep of te ondiep in de huid gaan zal resulteren in inconsistente hairstrokes.

• Probeer langzaam te werken bij elke hairstroke, en tel langzaam 5 seconden in je hoofd. (Dit tellen

tip is van toepassing op scherpe hairstrokes).

• Pas uw spanning aan (vergeet niet uw handsnelheid dienovereenkomstig aan te passen).

• Probeer een andere naaldconfiguratie of diameter. Als hun huid vettig en/of dik van aard is, probeer het dan

met een grotere naalddiameter (.30 mm – .35 mm). Als hun huid dun, volgroeid of reactief is, gebruik dan een dunnere naalddiameter (0,20 mm – 0,25 mm) en/of een flexibele naald.

Een zware hand versus een lichte hand

Wanneer een kunstenaar van nature de neiging heeft om te veel druk uit te oefenen, wordt hij als hardhandig beschouwd. Als ze lichte druk gebruiken, zijn ze lichthandig. Werk altijd in een gestaag tempo en haast u niet.

Hoe weet je of je hardhandig bent?

• Als u pigmentuitbarstingen (migratie) veroorzaakt, is dit vaak onmiddellijk merkbaar.
• Als uw hairstrokes donker en koel van toon lijken. Dit kan vaker voorkomen op de gebieden van de
wenkbrauwen met een dunnere huid, maar kunnen overal in de wenkbrauw voorkomen.
• Als er na slechts één doorgang sprake is van intense kleurimplantatie.
• Genezen werk komt asgrauw en gemigreerd terug.

Als u zwaarhandig bent, kan het handig zijn om een machine met een kortere slaglengte te gebruiken. Om deze problemen te overwinnen, moet u bij elke slag altijd op uw diepte letten.

Hoe weet je of je lichthandig bent?

• Weinig kleurbehoud na uw eerste passage, of zelfs meerdere passages
• Klanten komen terug met lichte resultaten, of al het pigment is verdwenen. Er kan meer kleurbehoud zijn in de staart en rond het wenkbrauwbot

Als u lichthandig bent, kan het handig zijn om een machine te gebruiken met meer kracht en een langere slaglengte. Dit geeft een sterkere “klap” op de huid en kan helpen om pigment gemakkelijker te implanteren. Sommige machines hebben meerdere slaglengteopties of nokken die kunnen worden verwisseld.

Een paar basisprincipes

• Als je sneller gaat, wordt de pigmentimplantatie minder en wordt de lijn lichter.
• Wanneer u uw druk verhoogt en dieper in de huid gaat, zal de lijn dikker en donkerder lijken. Als je te diep gaat, verspreidt en verassing
uit (afkoeling van de pigmentkleur) van de
pigment zal ontstaan.
• Als u op een inconsistente diepte werkt, met een onvaste hand, of te ondiep werkt, zal uw lijn vlekken en vlekken vertonen. Je kan hebben
zowel uitbarsting als geen retentie van pigment binnen één enkele haarbeweging.
• Het kan zijn dat uw hairstroke er rood en geïrriteerd uitziet, met weinig kleurbehoud.
Deze hierboven genoemde dingen zijn de reden waarom het belangrijk is om goed op uw handsnelheid en handsnelheid te letten
Zorg ervoor dat uw hand altijd stabiel is.

Werkhoek

De hoek waaronder u pigment implanteert is een zeer belangrijk principe. U kunt uw handstuk in een hoek van 90 – 60 graden langs de hoek plaatsen
hairstroke, maar je moet altijd in een hoek van 90 graden van links naar rechts werken. Uw pigment wordt geïmplanteerd in de richting waarin uw handstuk zich bevindt wijzend.
Als je met dezelfde snelheid verschillende hoeken op latex oefent, zul je zien dat hoe steiler je hoek is, hoe intenser de pigmentimplantaties zijn. 90
graden produceren de dunste lijnen met de minste hoeveelheid pigment. 45 graden produceert de dikste lijnen. Als je op je 45e werkt
graden is het heel gemakkelijk om te diep te gaan en onnodig trauma aan de huid te veroorzaken.
De meest delicate en dunste delen van de huid moeten zorgvuldig en voorzichtig worden behandeld. Hairstrokes op deze gebieden moeten altijd worden gedaan
in een hoek van 90 graden. Een uitzondering hierop is als het pigment niet is geïmplanteerd en/of de huid uitzonderlijk dik is. Gebruik in dit geval een
kleine hoek, tussen 90 en 60 graden.

Deze delicate gebieden omvatten

•Langs de onderkant van de wenkbrauwvorm, het dichtst bij het oog
• Langs het wenkbrauwbot, waar de huid het dunst is
• Het wenkbrauwbot (bij de wenkbrauwboog)
•De staart van het voorhoofd
Het haar in het centrale deel van de wenkbrauw groeit het snelst, is het dichtst en heeft de dikste diameter. Op dit gebied is het zinvol om dat te doen
draai uw handstuk in een hoek om dikkere, meer verzadigde hairstrokes te verkrijgen. Dikkere korrelige streken komen het beste tot hun recht achter grof haar.

Advanced methods for better pigment implantation

Voor een huid die minder gemakkelijk pigment opneemt, werk alleen als dit comfortabel is in een hoek van 60 naar uw lichaam toe en kantel de PMU-pen niet naar een van beide kant. Wees extra voorzichtig op de plekken van de wenkbrauw die het meest gevoelig zijn voor pigmentmigratie: de onderboog, boven de bovenboog (wenkbrauwenbot) gebied) en de staart. Besteed aandacht aan de capillaire respons. Overmatige capillaire respons kan wijzen op schade aan de huid en trauma. Dit kan zijn komt vaker voor bij mensen met alopecia.

Taps toelopende slagen ( Zachte eindpunten )

All lines and hair stroke types should be tapered at the ends, especially the top ends. Long, feathery tapers on your hair strokes are good
because some of this extra length will be lost in healing.
In the photo below you will notice below that each hairstroke is the same length. However, the one that is tapered on both ends actually looks
shorter in length due to less color saturation. When working on a client you will need to add 2-3 millimeters in additional length to the ends of
your hairstrokes.

Taps toelopende slagen op papiers

Let op de waargenomen verandering in de lengte van elke hairstroke, afhankelijk van het feit of ze ondanks elke hairstroke wel of niet taps toelopen
haarslag van dezelfde lengte. Het taps toelopen van de uiteinden geeft de illusie dat de hairstroke korter is. Hoe langer de tapsheid, hoe korter het haar
Een beroerte zal verschijnen, vooral als deze eenmaal genezen is in de huid.
1. hairstroke met alleen tapsheid aan de bovenkant

2. hairstroke zonder tapsheid aan beide uiteinden

3. hairstroke met tapsheid aan beide uiteinden

Verschillende uitkomsten van verschillende handsnelheden en machine snelheid

1. Strakke en gecontroleerde korte zwepen – Handsnelheid: langzaam
– Machinesnelheid: snel
2. Strakke maar iets langere zwepen dan nr. 1 – Handsnelheid: gemiddeld
– Machinesnelheid: snel
3. Langere zwepen
– Handsnelheid: snel
– Machinesnelheid: gemiddeld
4. Losse en lange zwepen – Handsnelheid: snel
– Machinesnelheid: langzaam
5. Lange zwepen
– Handsnelheid: snel
– Machinesnelheid: gemiddeld (hetzelfde als #3)
6. Gecontroleerde lange zwepen – Handsnelheid: gemiddeld – Machinesnelheid: langzaam

Soorten machinale slagen

1. Pixelvormig (ook wel puntwerk of gearceerde hairstrokes genoemd) – dit kunnen fijne of dikke hairstrokes zijn
2. Scherpe hairstrokes
3. Gedetailleerde slagen (luchtige slagen)

Close-up van verschillende soorten machinale slagen

1. Luchtige (detail) slagen
2. Gepixelde slagen(dik)
3. Gepixelde slagen (dun)
4. Scherpe slagen

UITVOEREN

Er zijn een paar verschillende handbewegingen die kunnen worden gebruikt om dit type hairstroke te creëren. Het niet aanhouden van de perfecte diepte langs de
lengte van elke hairstroke zal resulteren in grijsachtige stippen als gevolg van het te diep in de dermis doordringen, inconsistente verzadiging, waardoor er
inconsistente en onaantrekkelijke genezen resultaten.
Houd uw handbewegingen te allen tijde soepel en besteed speciale aandacht aan de delen van de wenkbrauw die langs de contouren van het gezicht buigen. Aanpassen
uw lichaamspositie en handpositie zo vaak als nodig is om tijdens het werk de juiste vorm te behouden. Vergeet niet dat je wilt trekken
rechtstreeks naar jezelf toe, in je lichaam. Je kunt dezelfde positie ook behouden en van jezelf weggaan, hoewel velen dit vinden
een moeilijkere handbeweging zijn.
Je kunt strakke en gecontroleerde, korte ‘zwepen’ gebruiken om gepixelde hairstrokes te creëren. Het vergroten van de lengte van uw handbewegingen heeft het potentieel van
het niveau van trauma aan de huid verhogen. Een langere handbeweging kan het ook lastiger maken om precies te zijn in je werk en je lijnen
hebben het potentieel om breed, rommelig en minder verzadigd te worden. Hoe sneller de handbeweging en hoe langer je zweep, hoe meer ruimte er zal zijn
tussen pixels worden gemaakt. U kunt ook de snelheid van uw machine verlagen om meer ruimte tussen de pixels te creëren. Een goed moment hiervoor zou zijn
Dit is het geval bij het taps toelopen van de uiteinden van elke hairstroke.
U kunt ook een soepelere handbeweging gebruiken, hiervoor is een lagere spanning vereist. Let bij deze techniek heel goed op de diepte.
Dit is een zeer zachte, vloeiende beweging met een lage machinesnelheid (laagspanning).
Bij gebruik van een 1RL zijn meerdere passages nodig om het gewenste verzadigingsniveau voor dit type hairstroke te bereiken. Wees geduldig tijdens het donker worden
uw haarstreken en onthoud dat sommige huiden sneller pigment opnemen en sneller zullen zijn dan andere huidtypes.
U kunt ook andere naaldconfiguraties gebruiken voor pixelachtige hairstrokes. Hier zijn naaldconfiguraties in volgorde van grootte voor welke implantaten
pigment langzaam tot snel:
1RL, 3RL, 3RS, enkele rij 3UM, enkele rij 5UM. (UM = gebogen magnum of “mag”).
Opmerking over magnums: Magnums implanteren sneller en kunnen nuttig zijn voor bepaalde gewenste resultaten of moeilijkere huidtypes (gestructureerd, dik,
olieachtig). Houd er rekening mee dat het een geavanceerde methode is en dat er een gedetailleerde oog- en extreme handbediening nodig is om correct te kunnen worden gebruikt voor hairstrokes. Dit
geldt zelfs nog meer voor gewone magazijnen in vergelijking met magazijnen met één rij. Enkele rijen zijn gemakkelijker om mee te werken en zijn dus een beter beginpunt
toen ik voor het eerst met magnums speelde voor hairstrokes.
Spanning: Stel uw machine in op 4 – 5,5 volt voor gepixelde hairstrokes.

PIXELATED ( Geschaduw )

In Nanobrows zullen pixelachtige hairstrokes, door sommige artiesten ook wel dot-work genoemd, het meest worden gebruikt. Er zijn een paar redenen
voor deze:
• Gepixelde hairstrokes werken uitstekend voor een breed scala aan huidtypes
• Ze veroorzaken minder trauma aan de huid (indien correct uitgevoerd!)
• Ze creëren een luchtig, zacht effect dat toch hoog gepigmenteerd kan zijn
• Ze creëren gemakkelijk dimensie in uw werk
• Ze creëren verschillende verzadigingsniveaus voor verschillende soorten hairstrokes (dat wil zeggen: het skelet,
secundair, tertiair en detail)
Met deze methode creëren ze gemakkelijk dikke of dunne hairstrokes
• Ze kunnen smalle hairstrokes creëren, maar kunnen hairstrokes gemakkelijk verbreden

Pixelachtig

• Pixelated hair strokes can create less trauma than crisp hair strokes when performed correctly. They need to be very densely saturated with
pigment for proper healed results and a desired effect. The skeleton will be the most densely saturated with color, followed by the secondary
strokes and tertiary strokes.
• Shaded hair strokes need to be pixelated on the ends of the hair strokes, especially on the top and bottom of the brow where they end.
• Work between a 90-60 degree angle. 90 degrees is much easier to learn and master for pixelated strokes. Only begin working at an angle
for pixelated strokes when you are comfortable with the method of pixelated strokes at 90 degrees.

Eenvoudig middenpatroon - Allemaal pixelachtig slagen

Middenpatroon - mix van scherpe en pixelachtig slagen

Scherpe slagen

Dit type hairstroke wordt ook gebruikt bij het maken van Nanobrows. Dit hairstroke-type is een ononderbroken en sterk verzadigde lijn die zich vormt
de haarslag. Pixels zijn nauwelijks of helemaal niet merkbaar. Het is belangrijk om bij dit type hairstroke zachte, taps toelopende randen te creëren
creëer een realistische uitstraling.

UITVOEREN

Scherpe hairstrokes kunnen op een aantal manieren worden uitgevoerd. De twee belangrijkste handbewegingen bij het maken van een scherpe hairstroke zijn één doorlopende monobeweging of een etsbeweging. Wanneer ze correct worden uitgevoerd, is het eindresultaat van beide bewegingen een vloeiende, gelijkmatig verzadigde, scherpe haarlijn. Je kunt weer naar binnen gaan om het midden van de hairstroke donkerder te maken met een schaduwtechniek om meer diepte en pixelvorming te creëren, en om de uiteinden van de hairstroke uit te laten lopen en verder taps toe te lopen.
Spanning: Stel uw machine in op een hogere spanning voor scherpe hairstrokes, tussen 6 – 8 volt.
Als de pigmentpixels dicht bij elkaar zitten, lijken ze het meest op microblading. Het grote verschil is echter dat u veel meer controle hebt over de tapsheid van elk uiteinde van de hairstroke en deze kunt manipuleren om aan uw behoeften te voldoen. De uiteinden van je hairstrokes kunnen korrelig, lang en sliertig zijn, of een combinatie daarvan. Deze stijl van hairstroke ziet er stevig en fijn uit. Om dit type hairstroke te bereiken moet je in en uit de huid gaan om een taps toelopend effect te bereiken naar de uiteinden van elke hairstroke om natuurlijk haar het beste na te bootsen. Je verhoogt ook je handsnelheid aan de uiteinden van de hairstroke om een tapsheid te creëren.
• U kunt pixelvorming toevoegen aan de uiteinden van scherpe haarstreken voor een zacht effect.
• Het kan overal tussen 90 en 60 graden worden uitgevoerd. Werken op 45 graden is niet ideaal.
• Het is belangrijk om langzaam te gaan. Wanneer uw handbeweging te snel is, zult u niet genoeg pigment kunnen implanteren om de hairstroke volledig te verzadigen.
• Om te verbreden kun je (indien nodig) een tweede en derde keer overgaan met een heen en weer gaande beweging in het midden van de hairstroke.

Gedetailleerde (luchtige) slagen

Detailstreken, ook wel luchtige streken genoemd, zijn de laatste streken die op Nanobrows moeten worden uitgevoerd. Ze zijn lichter in verzadiging dan de
de rest van de wenkbrauw is extra luchtig en merkbaar pixelachtig. Er is meer ruimte tussen de pixels, waardoor ze een lichte, luchtige uitstraling krijgen. Dat zullen ze altijd doen
genees zachter en lichter dan je skelet-, secundaire en tertiaire slagen

UITVOEREN

Detailstreken worden uitgevoerd met zachte pixelatie en worden uitgevoerd door een gecontroleerde zweep en een lagere machinesnelheid. Je kunt ook pointillisme gebruiken om toe te voegen aan deze zachte slagen.
Spanning: Stel de machine in tussen 3,5 – 4,5 volt voor gedetailleerde slagen en verhoog de lengte en snelheid van uw zweep.
•Detailstreken zijn optioneel en alleen nodig indien gewenst door de kunstenaar of door de opdrachtgever. Ze kunnen nodig zijn als er minder natuurlijke wenkbrauwen zijn haar.
• Door luchtige bewegingen toe te voegen, bereik je een voller of afgewerkt eindresultaat. • Omdat deze hoek het zachtste resultaat oplevert, werk alleen bij een hoek van 90 graden voor dit hairstroke-type.
Let op: detailstreken kunnen het beste worden uitgevoerd bij gebruik van een 1RL

Overwegingen

Zoals bij alle aspecten van permanente make-up moet er rekening gehouden worden met de huid van uw klant. Doe wat voor uw klant het beste werkt
het gewenste resultaat, zonder de integriteit van de huid in gevaar te brengen of de technische aspecten van de Feather Brows techniek achterwege te laten.
Het is belangrijk om te onthouden dat uw techniek en machine ook een rol zullen spelen in het resultaat van uw hairstrokes. Je zou bovenstaande kunnen nemen
aanbevelingen, maar hebben een heel ander resultaat dan iemand anders die dezelfde spanning gebruikt. Een paar dingen die uw resultaten kunnen beïnvloeden:
• Handsnelheid
• Handpositie en hoek • Het wattage van uw machine
• De huid van uw klant
• Machinewerkspanning
Belangrijke dingen om te onthouden voor het bereiken van pixelachtige resultaten in zowel hairstrokes als pixelarcering:
1. Langzame handsnelheid
2. Lage spanning
3. Zachte landing op de huid of latex
4. Een zachte/zachte aanraking hebben
5. Zachte en vloeiende beweging

Controle van uw werk

• Bestudeer elke haarbeweging van dichtbij, gebruik vergrootapparaten zoals Beauty Angels PMU en Beauty magnifier (deze kunnen ook worden gebruikt terwijl
werken!).
• Maak een foto van de wenkbrauwen, zoom in en controleer de hairstrokes. Je camera kan soms inconsistente verzadiging opmerken die wij hebben
kunnen niet zien met onze ogen.
• Gebruik een macrolenshulpstuk bij het maken van foto’s om een nog dichterbij zicht te krijgen. Dit is het beste voor het controleren van individuele hairstrokes. Het zal nemen
meerdere foto’s om duidelijke foto’s van de hele wenkbrauw te krijgen voor onderzoek.

Dingen om te vermijden

Kijk de korte film

Controleren op symmetrie

Het is nuttig om de cliënt tijdens de procedure meerdere keren rechtop te laten zitten om de symmetrie te controleren en aanpassingen aan te brengen. Door eerder op symmetrie te controleren, kunt u fouten en asymmetrieën in uw werk corrigeren voordat ze een permanent probleem worden
Laat uw cliënt rechtop zitten: halverwege de procedure, driekwart van de procedure en opnieuw aan het einde voor de laatste aanpassingen en perfectie.
Teken eventuele aanpassingen aan de vorm en de lengte van de haarstreken met uw potlood.
• Beauty Angels Symmetry App kan worden gebruikt om de symmetrie te controleren. Maak foto’s recht van voren en terwijl de cliënt zit of staat, met de ogen open.
Belangrijk: Voer nooit aanpassingen uit aan de vorm en de haarlengte terwijl de cliënt ligt. Wat we waarnemen als de cliënt liegt
naar beneden is vaak anders. Laat uw cliënt rechtop zitten en met een potlood tekenen waar aanpassingen aan de haarstreeklengte nodig zijn. Nadat je dat hebt gedaan
Als u dit gedaan heeft, laat uw cliënt dan weer gaan liggen en ga verder met het maken van de aanpassingen aan de hairstrokes met de machine.
Zorg ervoor dat u uw klanten op geen enkel moment tijdens de procedure hun wenkbrauwen laat zien. Omdat de klant het proces niet begrijpt en misschien wel
Als u gealarmeerd raakt door het uiterlijk van uw onafgemaakte wenkbrauwen, kan dit het moeilijk maken om de situatie onder controle te houden en onnodige stress veroorzaken.

Oefenen

Er zijn een paar verschillende oefeningen voor dit niveau. Je gaat je richten op het creëren van rechte en gebogen lijnen, zowel op papier als op latex. Overhaast deze oefeningen niet. Ze zijn noodzakelijk voor het creëren van spiergeheugen en het leren hoe u hairstrokes op de juiste manier kunt uitvoeren met uw machine.
Zorg ervoor dat je je punten taps toeloopt en een vaste hand en een gelijkmatige diepte behoudt tijdens de haarbeweging. Zorg ervoor dat u de machine niet naar links of rechts leunt, maar houd de machine in een perfecte hoek van 90 graden van links naar rechts. Je kunt teruggaan en de video’s op dit niveau bekijken over hoe je, indien nodig, je rechte en gebogen lijnen correct kunt uitvoeren
Hoe u werk kunt indienen: Ga terug en klik op het +-pictogram in de rechterbovenhoek van uw scherm om een foto naar uw Master Trainer te sturen.
Opdrachten:
Er zijn drie oefeningen voor deze opdracht.
In de eerste oefening perfectioneer je de gebogen lijn op papier.
In de volgende twee oefeningen zul je rechte en gebogen lijnen oefenen en indienen OP LATEX, zoals hieronder weergegeven. Jij zal zijn
het uitvoeren van ONE PASS voor deze hairstrokes, zodat druk en diepte beter kunnen worden geanalyseerd. Als u klaar bent, maakt u een duidelijke foto en verzendt u deze
uw werk naar uw Master Trainer via de Beauty Pro App. Zorg ervoor dat je je latex grondig schoonmaakt met olie en keukenpapier. Baby olie,
kokosolie of kookspray werken hier goed voor. Er mogen na het reinigen geen pigmentresten op de latex achterblijven.

Deel 1 - "S"-curven met potlood op papier

Opzetten – Gebruik een standaard 8 1/2 X 11 wit vel papier en een standaardliniaal en teken 10 rechte lijnen (aan elke kant) over de breedte van uw papier. Zorg ervoor dat ze gelijkmatig verdeeld zijn. U gebruikt deze lijnen om zachte “S”-curven te creëren, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding. Elke “S”-curve die verbinding maakt met de lijn creëert een verbindingspunt. Concentreer u erop dat ze soepel met elkaar verbonden zijn. De “S” moet heel subtiel zijn. Dit zijn dezelfde soorten curven en verbindingen die u gaat gebruiken bij het maken van Nanobrows.

Let op: de donkerdere “g”-curven geven de lijnen weer waarop Trainer gebruik maakt van de Eyebrowlab-training. Alle rijen moeten twee potloodgangen hebben om als voltooid te worden beschouwd.

Stappen

1. Teken “S”-curven die naar beneden komen vanaf elk van de 10 lijnen die je hebt getekend.
2. Teken “S”-curven die uit elk van de 10 lijnen omhoog komen. Stijgende en dalende lijnen mogen geen verbindingspunt delen. Zij zouden moeten
worden gespreid, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding.
3. Maak een tweede passage over elke “S”-curve om het donkerder en perfecter te maken. Focus op nauwkeurigheid en creëer geen dubbele lijnen

Belangrijk

Hold your pencil the same way you hold your PMU Pen. Do not tilt your pencil to either side and only angle it 600 towards, or away from, your
body if necessary and comfortable.
When complete, submit your work to your Master Trainer on training day.

Deel 1 en 3 - Lijnen op latex

Opzetten – Teken met een potlood 12 rechte lijnen over de breedte van uw latex. Deze lijnen creëren rijen waar u uw oefening uitvoert en helpen uw werk georganiseerd te houden.
Denk er bij het werken aan latex aan dat u uw lijnen taps toeloopt, een consistente diepte behoudt en langzaam en methodisch werkt.